Glasschade

Glasschade

Ook voor glasschade bent u bij Glasservice Heerhugowaard aan het goed adres.

Noodraam

Bij een noodraam moet u denken aan dat we u schade dicht maken, dit doen we doormiddel van een stuk hout of we plakken als dit mogelijk is een stuk enkelglas over de schade heen. We meten dan gelijk het raam op zodat we deze direct kunnen bestellen.

Glaszetter Heerhugowaard door heel Nederland

De glaszetters van Glasservice Heerhugowaard is werkzaam door heel Nederland. Bij schade of voor andere vragen kunt u dus altijd contact met ons opnemen, en wij staan voor u klaar.

Verzekering

Een woning wordt verzekerd met een opstalverzekering
Beluister

Ook een bedrijfsgebouw wordt met een opstalverzekering verzekerd
Een opstalverzekering is een verzekering die schade aan de opstal dekt. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken is verzekerd. Een opstalverzekering is een schadeverzekering en wordt ingedeeld onder de brandverzekeringen. Het artikel brandverzekering omschrijft de brandverzekeringen in het algemeen.

Glas

Het in het gebouw aanwezige glas, voor zover bestemd voor lichtdoorlating, kan tegen extra premie worden meeverzekerd. In sommige verzekeringen is de glasdekking standaard opgenomen.

Bij glas in lood, gebrandschilderd glas en andere bijzondere glassoorten wordt vaak een premieopslag gevraagd.

Glas is verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen, in feite dus tegen ongeveer alles wat er met het glas kan gebeuren. Bij dubbel glas is het doorslaan van ruiten (vocht in de ruit) niet gedekt. In dergelijke gevallen is er sprake van een eigen gebrek.

Bel of mail voor het maken van een afspraak. In geval van glasschade kunt u ons het beste 06 bellen. Zo krijgt u het snelste een reactie.

Glasschade glasservice Heerhugowaard glaszetter